mammapappa.com

-forumet för svensktalande föräldrar och gravida i Finland

 

Vem är mammapappa.com?

mammapappa.com startades i juni 2003 och är nu Finlands största svenskspråkiga forum för föräldrar och gravida. Forumet har över 5 000 medlemmar och det skrivs dagligen inlägg om allt som oroar eller glädjer en föräldre eller blivande förälder..

mammapappa.com bygger på interaktivitet, önskemål och frågor från besökarna fångas snabbt upp och gör sajten till en aktuell och levande plats. Webbplatsen drivs av Tove Ørsted, mamma till Silke och Birk, nu åtta och nie år. Tove bor och arbetar i Helsingfors. Den grafiska och tekniska utvecklingen sköts av hennes danska man Steffen Ørsted, som flyttade till Finland 2003.

Har du frågor kring mammapappa.com, kontakta gärna Tove (förnamn@mammapappa.com)

 

Men hur började det?

mammapappa.com grundades av stockholmaren Jessica Arhammar, som flyttade till Helsingfors med sambon Risto våren 2002. I november samma år föddes Hannes, och längre fram på våren föddes även fröet till en webbplats för svenskspråkiga föräldrar i Finland. Det saknades en naturlig mötesplats för föräldrar i Finland med svenska som modersmål.

Webbplatsen blev snabbt en succé, och i oktober 2003 startade forumet med grupperna ”Gravid” och ”Småbarn”. Det dröjde inte länge förrän det kom önskemål om fler forumgrupper, och nu finns runt 30 kategorier för olika ämnen och dessutom en live chatt. Mammapappa-träffar har startats av medlemmar runt om i landet, och vi har ordnat sommarpicknick i Helsingfors sedan 2005. Denna tradition har också spridit sig till andra orter i Finland.
 

mammapappa.com stöds 2015 av:

SAMS
Brita Maria Rehnlunds minne
Kvinnoförbundet i Sörnäs

 

mammapappa

är Finlands största svenskspråkiga forum för föräldrar och gravida.

Vårt forum har över 5 000 medlemmar och har dagligen runt 100 nya inlägg.

Ta kontakt om du har frågor eller idéer om annat som kunde intressera just föräldrar.
 

mammapappa på facebook

Facebook 

mammapappa på twitter

 Följ oss på twitter @mammapappacom

 

mammapappa tackar

 

 

 

Stiftelsen

BRITA MARIA RENLUNDS MINNE