mammapappa FAQ

Hur registrerar jag mig på forumet?

Det är lätt att registrera sig. Det ända du behöver är en giltig majladress och ett genuint användarnamn. Alla registrerade medlemmar godkäns ganska automatiskt men för att få alla rättigheter som fullvärdig medlem måste du delta med ett inlägg som går igenom en censur. Det här gör vi för att utesluta spam på forumet.

Hur kan jag bli en moderator?

Skriv till Tove och berätta varför du är intresserad av att bli moderator och vilka kategorier som intresserar dig mest. Vi söker med jämna mellanrum nytt folk för att se till att forumet fungerar som det ska och så att alla ska trivas.

Kan vem som helst bli moderator?

Ja. Det ända som krävs är ett intresserade för funktionerna bakom ett forum. Det behövs också ofta diplomatiska egenskaper, men ingen förhandserfarenhet krävs.

Hur avregistrerar jag mig?

Det bästa sätter är att skriva till Tove som sedan inaktiverar ditt konto. Det betyder att ditt användarnamn blir osökbart men omöjligt för andra att ta över och skriva i "ditt namn". Om du senare vill komma tillbaka till forumet kan vi aktivera ditt gamla användarnamn igen.

Kan jag radera mina egna inlägg?

Ja man kan alltid radera sina egna inlägg. Vi hoppas ändå att inlägg som bidrar till en diskussion inte raderas eftersom diskussionen då blir haltande. När man avslutar ett konto blir alltid de gamla inläggen kvar.

 

Har du fler frågor? Skriv till Tove (förnamn@mammapappa.com)

mammapappa

är Finlands största svenskspråkiga forum för föräldrar och gravida.

Vårt forum har över 5 000 medlemmar och har dagligen runt 100 nya inlägg.

Ta kontakt om du har frågor eller idéer om annat som kunde intressera just föräldrar.
 

mammapappa på facebook

Facebook 

mammapappa på twitter

 Följ oss på twitter @mammapappacom

 

mammapappa tackar

 

 

 

Stiftelsen

BRITA MARIA RENLUNDS MINNE